Home  ·  Wat is ECOintention?  ·  Wie zijn wij?  ·  Bedrijven & Natuurgebieden  ·  Cursussen & Opleidingen  ·  Nieuws  ·  Agenda  ·  Folders  ·  Boeken  ·  Site map  ·  Contact

 Hier ben je: Home > Wie zijn wij? > De medewerkers

Visie en missie

ECOintention-Practitioners

Team opleiding

De medewerkers

> Hans Andeweg

> Rijk Bols

> Linde Mees

> Danielle Schijf

> Karina Hendriks

> Natascha van den Ban

> Lucy Huibers

> Marion de Vries

 

 

Vragen?

Bel 06 41840555

 

Lucy Huibers | persoonlijke informatie

 

Lucy Huibers | ECOintention

 

 

Lucy Huibers

In Mill, Noord-Brabant ben ik opgegroeid op een varkensboerderij in een groot en druk gezin. Wat ik me vooral herinner uit mijn jeugdjaren is het spelen op onze boerderij. In het voorjaar de kattennestjes zoeken in het hooi was altijd een heel groot avontuur, de wat oudere jonkies vangen bijna een onmogelijkheid. Gelukkig waren de kikkers bij de sloot makkelijker te pakken en hier kon ik dan ook uren doorbrengen. Een andere grote hobby van mij in die tijd en nu trouwens nog was lezen, ik ben me wat keren rot geschrokken als ik onverwacht door een van mijn familieleden werd gestoord.

 

Ook aan mijn studiejaren Biologie in Utrecht heb ik zeer goede herinneringen. Breed als de studie is heb ik me gericht op de plantenfysiologie en landschapsecologie en dat bracht me in het heerlijk, vrije Schotland waar ik huiskamerplanten onderzocht en op Texel bij de rioolwaterzuiveringsinstallatie, waar ik regelmatig in de sloot terecht kwam. Erg koud in maart en ontzettend glibberig in juni.

 

Mijn reputatie als bioloog leverde me thuis een nieuwe taak, alle padden en kikkers die binnen kwamen mochten door mij weer buiten gezet worden. Het mag duidelijk zijn dat mijn handigheid hierin niet echt aan mijn studie te danken was.

 

Jammer genoeg was dat het enige wat ik toentertijd overhield aan mijn studie. Ik vond werk als medewerker technische ondersteuning, wat inhield het vertalen en testen van softwareprogramma’s, de vragen van de gebruikers beantwoorden en de vertegenwoordigers op de hoogte houden van de nieuwe ontwikkelingen in de software.

 

Na een aantal jaar met de computer gespeeld te hebben, miste ik toch het buiten zijn en de natuur. En op dat moment kwam ik de opleiding ECOintention tegen, dit voelde direct goed en ik heb me dan ook snel ingeschreven. Ik moet zeggen dat het erg wennen was het eerste jaar, de omslag van de rationele wereld naar de intuïtieve wereld. Maar naarmate de opleiding vorderde, voelde het steeds beter en dankzij alle theoretische onderbouwing van Hans toch weer erg vertrouwd.

 

Dit brengt me tot nu, ik heb nu een praktijk voor ECOintention “The wild currant” ik balanceer zelf projecten en ik begeleid derdejaars cursisten bij het balanceren van hun projecten. Dit werk is vooralsnog parttime. De andere dagen vul ik met mijn werk als alphahulp en ook mag ik 2 keer per week gastouder zijn van mijn nichtje en neefje. Wat net als de ECOintention een ontzettende dankbare bezigheid is.

 

 

> De medewerkers