Home  ·  Wat is ECOintention?  ·  Wie zijn wij?  ·  Bedrijven & Natuurgebieden  ·  Cursussen & Opleidingen  ·  Nieuws  ·  Agenda  ·  Folders  ·  Boeken  ·  Site map  ·  Contact

 Hier ben je: Home > Cursussen & opleidingen

ECOintention I

ECOintention II

ECOintention III

ECOintention IV

ECOintention Intensive

ECOintention Oefendagen

Intuïtieve Ontwikkeling

Ervaringen afgestudeerden

Bijscholing

Afgestudeerden

Klachtenprocedure

Algemene Voorwaarden

Privacyverklaring

 

 

 

Inschrijfformulieren!

 

 

Vragen?

Bel 06 41840555

 

Ervaringen afgestudeerden 1/2

Afgestudeerde ECOintention Practitioners over de 4 jarige beroepsopleiding

 

 

Interessant en leerzaam...

“In het algemeen heb ik de ECOintention als een zeer interessante en leerzame opleiding ervaren. Het was niet altijd eenvoudig, en soms ook confronterend, maar dat maakt dat er wat te leren valt. De lessen zaten goed in elkaar, met interessante onderwerpen en een goede structuur. Dat schiep duidelijkheid en houvast. Er werden veel handvaten aangereikt om zelf dieper op verschillende onderwerpen in te gaan. Wat vooral ook leuk was waren ieders persoonlijke specialisaties waar veel van te leren viel en de gastsprekers van de verschillende onderwerpen."

 

Duidelijkheid gegeven...

“In het begin van de cursus was me al het een en ander gevoelsmatig duidelijk. Daar bedoel ik mee het invoelen van hetgeen je ziet en beleeft. Maar op de cursus werd het me duidelijk dat al die nuances een naam hebben en dat je daar ook mee leert werken. Niet alleen leer je pendelen, maar ook leer je werken met Bovis, Poa, Orgon (levensenergie), Dor (dode energie) en Oranur (stress). Deze tijd heeft mij heel veel duidelijkheid gegeven, ook voor mijn verdere levensjaren.”

 

Puzzelstukjes vallen in elkaar...

“Je krijgt gedurende de opleiding steeds meer inzichten en leert erg veel over de diepere, technische zaken van de ECOintention. Dit is zeer interessant en goed bruikbaar. Vermoedens die je al jaren hebt blijken te kloppen, puzzelstukjes van het geheel vallen in elkaar. Je leert datgene wat je in theorie weet ook lijfelijk waar te nemen.”

 

Ongelooflijk hoe alles in elkaar past...

“Als cursist maak je kennis met heel veel mogelijkheden die te maken hebben met energie. Het is ongelooflijk hoe alles in elkaar past en ook hoeveel mensen ermee bezig zijn! De opleiding vraagt wel heel veel discipline. Maar steeds weer ben ik onder de indruk wat ECOintention teweeg kan brengen.”

 

Degelijk en goed...

“Ik heb de opleiding ervaren als degelijk en goed. De manier van lesgeven ging mij aan het einde van het tweede jaar wat vervelen: telkens maar weer mediteren… Maar vanaf halverwege het derde jaar heb ik er het nut wel degelijk van ingezien. De opbouw van de opleiding, dwz het eerste jaar in de breedte de materie leren kennen, in het tweede jaar je eigen perceel en in het derde jaar het perceel van een ander balanceren, vond ik een goede ontwikkeling.”

 

Leerzaam om hiermee in aanraking te komen...

“Ik kon geen genoeg krijgen van alle nieuwe dingen die we leerden. Nieuwe technieken, numerologie, tarot kaarten, groene magie, feng shui, geest in de fles en wat allemaal niet meer. Zeer leerzaam om hiermee in aanraking te komen en er ook werkelijk wat in de praktijk mee te gaan doen - toepassen. De begeleiding was heel professioneel. Ik hoop dat er voor de ECOintention een mooie toekomst is weggelegd waar nog heel veel mensen van mogen genieten. “

 

Prettig en deskundig...

“De lessen van Hans en het enthousiasme om het ons te leren heb ik als zeer prettig ervaren. Ook de deskundige begeleiding door Rijk en Ariana heb ik als zinvol en leerzaam ervaren en onmisbaar in het kader van de opleiding. Altijd weer een steun en toeverlaat voor de pittige en zware projecten.”

 

Persoonlijke begeleiding zeer gewaardeerd...

Ik vind het indrukwekkend wat Hans en Rijk hebben neergezet. De maandelijkse lessen waren een dag om naar uit te kijken. Iedere keer leerde je er weer iets bij. Dat was verrijkend. Ook de persoonlijke begeleiding heb ik zeer gewaardeerd. Het is goed om aanwijzingen te krijgen hoe je je kunt verbeteren op je zwakke punten. Het leven zal een leerproces blijven.”

 

Een vak dat gaandeweg alleen maar mooier wordt...

“Ik moet zeggen dat er een aardige lijn zit in de 4 jaren opleiding tot ECOintention Practitioner. Wel is het zo dat de term ‘balanceren’ voor mij altijd een negatieve lading heeft gehad. Het gevoel dat je ergens af kunt vallen of dat je altijd gefocust moet zijn. Dit in mijn achterhoofd houdend zal ik mijn ECOintention weg vervolgen en kien maar met een gezonde mate van gretige voldoening mijn keuzes blijven maken. Het is een vak dat gaandeweg alleen maar mooier wordt.”

 

Gereedschap om er concreet iets mee te doen...

“ECOintention heeft mijn intuïtie scherper gemaakt, me beter energie laten voelen, maar vooral gereedschap gegeven om er concreet iets mee te doen, hoe ik Reiki, tarot of kleuren zo goed en efficiënt mogelijk kan inzetten. Ik geloof dat ik nog maar half besef hoeveel ik van deze opleiding heb geleerd.”

 

Heb een bezielde wereld leren kennen...

“Met deze opleiding heb ik vier onvergetelijke jaren achter de rug. Wat me, terugkijkend op deze jaren, het meest opvalt, is dat de nadruk zo lag op ervaren en op zelf waarnemen. De ervaring vroeg dan vanzelf om benoemd te worden. Door deze volgorde - eerst ervaren, dan benoemen - was deze cursus heel uitzonderlijk en heel vormend en is het geheel zo ‘van mij’ geworden. Er was nog iets bijzonders. Ik heb een bezielde- overal levende wereld leren kennen. De wereld is veel groter, veel rijker en mooier voor me geworden.”

 

 

 

 

Ervaringen afgestudeerden 2/2

Afgestudeerde ECOintention Practitioners over hun persoonlijke ontwikkeling

 

 

Beter leren beschermen voor relativiteit...

“Persoonlijk heb ik ervaren dat ik door de jaren heen me beter heb leren beschermen voor relativiteit en ook veel meer ben gaan voelen. ECOintention heeft me ook op andere vlakken van mijn bezigheden meer inhoud gegeven.“

 

Confrontatie met blokkades en eigenschappen...

“Tijdens het 2e jaar van de opleiding mag je je eigen woning of bedrijf gaan balanceren. Ik denk dat je in dit jaar jezelf het meeste tegenkomt. Juist omdat het van jezelf is, was het voor mij in het begin moeilijk om de nodige neutraliteit te vinden om goed te kunnen meten. Dit is echt in dit jaar het grootste leerproces geweest, naast geconfronteerd worden met je eigen blokkades en eigenschappen. Van deze fase heb ik veel profijt gehad in het vervolg van de opleiding. Los hiervan heeft het ons beiden en ons gezin ook veel andere goede dingen bezorgd.”

 

Verbluf van verbeteringen...

“Na het eerste jaar dacht ik Wat moet ik hier nou mee? Het was allemaal niet tastbaar wat je leert. In het tweede jaar vond ik het nog steeds ongeloofwaardig, totdat ik mijn verslag over de balancering van mijn eigen bedrijf ging schrijven. Ik stond verbluft van de verbeteringen die waren opgetreden. Niet alleen was de gezondheid van mijn dieren verbeterd, waardoor de gezondheidskosten daalden, maar er waren ook meer biggen geboren en afgeleverd. Dat zette zich door in het derde jaar”

 

Vertrouwen in het universum...

“Ik heb tijdens de opleiding veel geleerd zoals het luisteren naar ingevingen en te voelen hoe mijn lichaam reageert bij het voelen of zien van iets. Ik heb vooral geleerd me te verbinden met datgene waar ik mee bezig was. Daarnaast leerde ik te vertrouwen in het universum. Dat het toeval op het juiste moment mij toevalt en datgene wat ik te leren heb naar mij toekomt. Verder heb ik ervaren dat intenties, affirmaties of positieve gedachten krachtige energieën zijn die veel kunnen bewerkstelligen.”

 

Bevruchtend...

“De ECOintention werkt niet alleen bevruchtend voor het te balanceren bedrijf, maar ook voor de Practitioner.”

 

Herkende mezelf in problemen van mijn projecten...

“Het ECOintention leertraject heeft mij de afgelopen jaren langs projecten en beheerders gevoerd, maar ook over mijn persoonlijke ontwikkelingsweg. In de problemen van mijn projecten herkende ik elementen die ik in mijn leven heb afgerond of zaken waar ik mee bezig was."

 

Beroep met een missie...

"Het omgaan met de energetische wereld is inmiddels een deel van mijn leven geworden. Tot aan mijn VUT ben ik vakmatig bezig geweest op het gebied van reclame, publiciteit, public relations. Nu, in een ander leven, ervaar ik het ECOintention Practitioner zijn als een beroep met een missie.”

 

Zelfvertrouwen...

“Een van de belangrijkste dingen die ik geleerd heb is zelfvertrouwen te krijgen. Wie in opleiding is mag natuurlijk fouten maken en ik moet zeggen dat ik ook hiervan zeer veel geleerd heb.”