Home  ∑  Wat is ECOintention?  ∑  Wie zijn wij?  ∑  Bedrijven & Natuurgebieden  ∑  Cursussen & Opleidingen  ∑  Nieuws  ∑  Agenda  ∑  Folders  ∑  Boeken  ∑  Site map  ∑  Contact

 Hier ben je: Home > Bedrijven & Natuurgebieden
Wat kunnen wij voor je betekenen?

Midden- en kleinbedrijf

Onderwijs- en educatiecentra

Culturele en recreatieve Instelling

Natuur- en landgoederenbeheer

Land- en tuinbouwbedrijven

Veehouderij

Bomen- en plantenteelt

Evenementen en samenwerking

Projectenoverzicht

Resultaten

 

 

 

Folder Bedrijfsleven (pdf)

 

 

Vragen?

Bel 06 41840555

 

Wat kunnen wij voor je betekenen?

- Een energetische scan van jouw organisatie > Lees verder op deze pagina

- Bedrijfsbegeleiding > Folder Bedrijfsleven (pdf)

- Workshops en in-company trainingen > Neem contact op

- Lezingen > www.spiritualspeakers.nl

- Cursussen & Opleidingen > Cursussen & Opleidingen

 

 

Contact!

 

 

 

 

Energetische scan van jouw organisatie

Na een eerste intakegesprek, maken wij in overleg met jou een energetische scan van jouw organisatie. Deze wordt op drie niveaus gemaakt:

 

 

Conceptniveau

Het niveau waarop de visie, missie, doelstellingen en strategie worden vastgesteld. Vanuit dit niveau wordt de organisatie aangestuurd. Je kunt dit zien als het hoofd, waar het denken zetelt.

 

Realisatieniveau

Dit is de werkvloer, het operationele niveau. De plaats van actie en 'omzet'. Op dit niveau wordt de daad bij het woord gevoegd. Hier worden de ideeŽn uitgevoerd en in producten of diensten omgezet. Je kunt dit zien als de buik en de ledematen.

 

Middenniveau

Het niveau waarop de interne en externe communicatie plaatsvindt; uitwisseling, overleg en besluitvorming. Ook het niveau van bedrijfsimago en PR. Blokkades of weinig energie op dit niveau leiden tot 'krommunicatie' ofwel misverstanden. Je kunt dit zien als het hart en de ademhaling.

 

Energetische scan

De energetische scan geeft informatie over de levensenergie in uw bedrijf. Is er sprake van gezonde, stromende levensenergie, of zijn er blokkades , dan wel stress? Daarnaast geeft de scan aan hoe groot het probleemoplossend vermogen van uw bedrijf is en de mate van zelforganisatie. Tot slot of jouw bedrijf gegrond is en of jij zelf in de spil van je wiel zit.

 

De gevonden waarden worden vergeleken met de waarden van een vitaal en zelforganiserend bedrijf. Uit de scan blijkt ook in hoeverre uw doelstellingen gerealiseerd kunnen worden.

 

 

Traject

Met deze scan kunt je beslissen of je een balancerings- en begeleidingstraject wilt volgen, om jouw bedrijf op de streefwaarden te krijgen.

 

Dat ligt rond de 4 tot 8 maanden. Daarna volgt een stabliseringsfase van 3 tot 6 maanden. Tot slot volgt de continueringsfase. De energie is dan stevig verankerd in het balanceringsproject en jij als beheerder neemt het weer over. Alle waarden worden maandelijks in grafieken weergegeven en samengevat, zodat je het hele proces kunt volgen.

 

> Lees verder Midden- en kleinbedrijf

> Voorbeelden Projectenoverzicht

> Onderzoek Resultaten

> Contactformulier Contact