Home  ·  Wat is ECOintention?  ·  Wie zijn wij?  ·  Bedrijven & Natuurgebieden  ·  Cursussen & Opleidingen  ·  Nieuws  ·  Agenda  ·  Folders  ·  Boeken  ·  Site map  ·  Contact

 Hier ben je: Home > Bedrijven & Natuurgebieden
Wat kunnen wij voor je betekenen?

Midden- en kleinbedrijf

Onderwijs- en educatiecentra

Culturele en recreatieve Instelling

Natuur- en landgoederenbeheer

Land- en tuinbouwbedrijven

Veehouderij

Bomen- en plantenteelt

Evenementen en samenwerking

Projectenoverzicht

Resultaten

 

 

Vragen?

Bel 06 41840555

 

Land- en tuinbouwbedrijven

"Het is hard werken, en soms vraag je je af: waar doe je het voor...."

 

 

Veeleisende markt

Doordat de consument steeds veeleisender wordt, is het voor veel telers een uitdaging om hun produkten goed in de markt te zetten. Het is vaak lastig om niet ‘te laat’ te zijn. Ook het binnenhalen van de oogst levert vaak periodes van stress op. Wel of geen uitzendkrachten inhuren? Met stagiaires werken? Hoe kom je voor korte tijd aan bekwaam personeel? Daarnaast spelen natuurlijk zaken als gevoeligheid van het gewas voor ziekten en plagen een rol.

 

 

Meer rust en meer genieten

Heb je wel eens het gevoel dat je ‘achter de markt aan loopt’, wat je veel energie kost? Is er (veel) druk om de oogst op tijd binnen te halen? Tegenvallende opbrengsten? Zou je meer willen genieten van je bedrijf? Meer rust in de bedrijfsvoering willen? Meer vanuit je eigen potentieel willen werken?

 

 

Unieke eigen uitstraling

ECOintention vergroot de veerkracht van je bedrijf. Het herstelt het natuurlijke evenwicht. Niet alleen groeit het gewas beter en kunnen opbrengst en kwaliteit stijgen; er ontstaat ook een gezonder leefklimaat voor de mens. ECOintention bevordert rust, harmonie en levensvreugde binnen het bedrijf. Jouw bedrijf krijgt een unieke eigenuitstraling. Zo kan het gebeuren dat afnemers jou weten te vinden, in plaats van dat jij naar hen op zoek moet.

 

 

> Lees verder Veehouderij

> Voorbeelden Projecten land- en tuinbouwbedrijven

> Onderzoek Resultaten

> Contactformulier Contact