Home  ∑  Wat is ECOintention?  ∑  Wie zijn wij?  ∑  Bedrijven & Natuurgebieden  ∑  Cursussen & Opleidingen  ∑  Nieuws  ∑  Agenda  ∑  Folders  ∑  Boeken  ∑  Site map  ∑  Contact

 Hier ben je: Home > Bedrijven & Natuurgebieden
Wat kunnen wij voor je betekenen?

Midden- en kleinbedrijf

Onderwijs- en educatiecentra

Culturele en recreatieve Instelling

Natuur- en landgoederenbeheer

Land- en tuinbouwbedrijven

Veehouderij

Bomen- en plantenteelt

Evenementen en samenwerking

Projectenoverzicht

Resultaten

 

 

Vragen?

Bel 06 41840555

 

Bomen- en plantenteelt

"De trends worden enorm beÔnvloed door de damesbladen..."

 

 

Veeleisende markt

Doordat de markt steeds veeleisender wordt en de trends elkaar in rap tempo opvolgen is het voor veel telers een uitdaging om goed op de hoogte te blijven van de wensen van de consument. Daarnaast is belangrijk om de eigen bedrijfsidentiteit niet te verliezen en een markt voor het eigen product te creŽren. De zoektocht naar duurzame bestrijdingsmiddelen is intensiever dan ooit. Ook het vinden van bekwaam en gemotiveerd personeel is een uitdaging.

 

 

Minder kwetsbaar zijn?

Heb je soms het gevoel achter de ontwikkelingen aan te lopen? Moeite met het vinden van gemotiveerd en bekwaam personeel? Hoge (bestrijdings)kosten? Wilt u: flexibeler zijn t.o.v. ontwikkelingen in de markt, beter bestand zijn tegen klimaatsveranderingen, een betere kosten/baten verhouding?

 

 

Aantrekkelijk bedrijf

ECOintention vergroot de veerkracht van je bedrijf. Maakt je bewuster van je bedrijfsvoering. Zo worden tegenvallers eerder meevallers. Het vergroot de uitstraling van uw bedrijf zodat personeel ťn klanten zich tot uw bedrijf voelen aangetrokken. Zorgt voor een betere communicatie. Vermindert ziekteverzuim onder het personeel en klachten van afnemers. Ook het reduceren van bestrijdingsmiddelengebruik behoort tot ťťn van de reŽle mogelijkheden.

 

 

> Lees verder Evenementen en samenwerking

> Voorbeelden Projecten bomen- en plantenteelt

> Onderzoek Resultaten

> Contactformulier Contact